PayPal is een veilige en gemakkelijke manier om tickets te kopen en betaald te worden voor het verkopen van tickets. Hieronder geven we je stap voor stap uitleg om dit aan je profiel toe te voegen.

Kopen of verkopen met deze methode

Je kunt een PayPal-account aan je StubHub International-account koppelen rechtstreeks vanuit je profiel of tijdens het afrekenen.

Een PayPal-account koppelen vanuit je profiel

1. Ga naar Betalingen > Uitbetalingsgeschiedenis
  2. Selecteer de valuta, kies Koppel je PayPal-account om betalingen te ontvangen
  3. Voer je PayPal-e-mailadres in en klik op Opslaan.

Een PayPal-account koppelen tijdens het afrekenen

1. Bij Review and Buy, klik op Voeg een nieuwe betaalmethode toe
  2. Selecteer PayPal en kies vervolgens tussen volledig betalen (door op Betalen met PayPal te klikken) of in 3 termijnen betalen (Pay in 3 installments)*
  3. Log in op je PayPal-account en volg de stappen

*Alleen van toepassing voor bepaalde soorten transacties.

Mijn PayPal-e-mailadres wijzigen

Om je PayPal-e-mailadres te wijzigen om tickets te kopen op StubHub International:

1. Ga naar Betalingen > Uitbetalingsgeschiedenis
  2. Selecteer de valuta
  3. Naast je PayPal-account e-mail zie je een potloodicoon. Klik daarop en schrijf vervolgens een nieuw of correct PayPal-e-mailadres
  4. Klik ten slotte op Opslaan

Als dit artikel je vraag heeft opgelost, beoordeel ons dan hieronder en help ons om steeds beter te worden.