INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Registrera dig på StubHub

För att sälja dina biljetter på StubHub måste du först skapa ett konto.

1. Gå till vår StubHub-webbplats
  2. Klicka på Logga in
  3. Överst på popup-fönstret, klicka på Skapa ett konto
  4. Ange ditt för- och efternamn, e-postadress och ett lösenord. Eller klicka på Registrera dig med ditt Facebook-, Google- eller Apple-konto.
  5. Klicka på Skapa konto

Så här lägger du till en betalningsmetod

Gå till Inställningar och välj i Betalningsalternativ för försäljning av biljetter valuta och betalningsmetod.

• Paypal: ange samma e-postadress som är registrerad i ditt Paypal-konto. Se till att ditt konto accepterar den valuta du valt.
  • Direkt insättning: börja med att ange samma adress som är registrerad i ditt bankkonto, och ange sedan dina kontouppgifter. Observera att beroende på valutan måste din bank vara belägen i vissa länder.

Välj din betalningsmetod innan en försäljning är bekräftad. Eventuella ändringar av betalningsmetoden kommer att tillämpas endast på befintliga och nya annonser. När du har en försäljning och om din betalning inte är på gång måste du kontakta oss och begära ändringen.

Att lista biljetter för ett evenemang

1. Sök efter evenemanget på vår webbplats och klicka på Visa biljetter.
  2. Klicka sälj istället (Blå logotyp högst upp till höger på sidan).
  3. Ange samma information om platsen för biljetterna som du har (omedelbar eller ingen omedelbar leverans, beroende på om du har biljetterna).
  4. Välj det belopp du vill ha för en biljett.
  5. Ange bankkonto- eller PayPal-kontoinformation där du vill bli betald (du kommer att behöva ett bankkonto inställt i evenemangets valuta. Annars lägg till ditt PayPal-konto).
  6. Slutligen, klicka på Lista mina biljetter.

Du kommer att få en bekräftelse via e-post när dina biljetter är listade. Du kan hitta din lista genom att gå till Mina biljetter > Listor.

Du kan redigera, inaktivera eller ta bort din lista när som helst, om inte dina biljetter säljs, då måste du leverera dem.

Vill du lista biljetter för ett evenemang som inte är skapat på vår webbplats?

Du kan föreslå det genom den här länken. Vi kommer att utvärdera din förfrågan och vanligtvis lägga till evenemanget inom 7 arbetsdagar.

Om den här artikeln löste din fråga, vänligen betygsätt oss nedan och hjälp oss att fortsätta förbättra.