För att sälja biljetter du köpt på StubHub International, använd StubHub-appen eller en dator för att lista dem.

Nedan hittar du instruktionerna för att enkelt annonsera din(a) biljett(er).

Alternativ A

1. Logga in på ditt StubHub International-konto
  2. Leta upp ditt köp med hjälp av avsnittet ”Beställningar” i den vänstra menyn.
  3. Klicka på alternativet ”Kan du inte delta? Sälj din biljett” till höger.
  4. Om det är första gången du annonserar något hos oss kommer du att bli ombedd att identifiera dig som en enskild säljare och ange din personliga information.
  5. Bekräfta antalet biljetter du vill sälja.
  6. Ange det belopp du vill ha för en biljett.
  7. Ange informationen för det bankkonto/PayPal-konto som du vill få betalningen till (ditt bankkonto måste vara i samma valuta som evenemanget, om det inte är det behöver du använda ditt PayPal-konto).
  8. När du väl har skapat din annons blir den aktiv. Oroa dig inte, du kommer att få en bekräftelse via e-post. Du kan också se informationen när du öppnar din profil i området ”Annonser”.

Alternativ B

1. Leta upp evenemanget på vår webbsida och klicka på Se biljetter.
  2. Klicka på sälj istället (blå logotyp uppe till höger på sidan).
  3. Ange samma information som du har om platsen för dina biljetter (omedelbar eller ej omedelbar leverans, beroende på om du har biljetterna)
  4. Ange det belopp du vill ha för en biljett.
  5. Om det är första gången du annonserar något hos oss kommer du att bli ombedd att identifiera dig som en enskild säljare och ange din personliga information.
  6. Ange informationen för det bankkonto/PayPal-konto som du vill få betalningen till (ditt bankkonto måste vara i samma valuta som evenemanget, om det inte är det behöver du använda ditt PayPal-konto).
  7. När du väl har skapat din annons blir den aktiv. Oroa dig inte, du kommer att få en bekräftelse via e-post. Du kan också se informationen när du öppnar din profil i området ”Annonser”.

När listan har skapats...

• Informera vårt team om annonsreferensen.
  • Medan annonsen finns på vår webbplats kan du ändra priset på biljetten så många gånger som du anser nödvändigt.
  • När en försäljning har bekräftats kommer du att få ett e-postmeddelande som informerar dig om det. Berätta detta för oss så att vi kan länka transaktionerna i vårt system och vid behov ordna biljettleverans till den slutliga köparen.
  • När biljetterna har levererats till den slutliga köparen uppdaterar vi din försäljningsstatus så att du kan få betalt.

Om du har några frågor eller behöver hjälp med hur du säljer dina biljetter är du välkommen att kontakta oss

Hur man listar sig som gästanvändare

Använd våra steg för att skapa ett registrerat StubHub International-konto innan du listar dina biljetter. Vi kan inte slå samman ett gästkonto till ett registrerat konto.