Alla annonser med leveransmetoden "Mobilbiljett" eller "Mobil överföring" måste visas på en mobil enhet för att du ska kunna få tillträde till evenemanget. Dessa biljetter kan inte skrivas ut.

När dina biljetter har levererats eller överförts får du ett e-postmeddelande med instruktioner för att komma åt dem.

I den här artikeln presenterar vi de olika typerna som finns.

Mobilbiljett

Istället för att använda en papperskopia eller PDF-biljett lagras din biljett på din telefon. Den är ofta utformad som en fyrkantig streckkod, kallad en QR-kod.

Vid evenemanget visar du mobilbiljetten på din telefon för att skanna den vid insläppet.

När biljetterna levereras får du ett e-postmeddelande för att se din biljett.

Mobilöverföring

Det finns inte inom StubHub International-appen. Ibland har lag eller arenor sina egna mobilappar som du kan använda för att få dina biljetter. Det kan också finnas inom den primära appen. Andra gånger måste du ha biljetterna i den mobila Wallet-appen (Real Madrid till exempel).

Vi har tre typer av mobila överföringsbiljetter, men endast två av dem anses vara URL-biljetter. Det finns:

Extern mobil överföring

Dessa biljetter överförs via en tredje parts app/plattform som inte tillhör StubHub International.

När biljetterna levereras får du två e-postmeddelanden:

• Från tredjepartsappen/-plattformen för att bekräfta att överföringen has gjorts och tillhandahålla stegen för att acceptera dina biljetter.
  • Från StubHub International där vi bekräftar att biljetterna har levererats. Kom ihåg att biljetterna inte finns på vår plattform.

URL

Det kan vara:

• Enkel URL/Token – säljaren registrerar en enda länk (URL) för alla biljetter tillhörande försäljningen.
  • En plats, en länk (URL) – säljaren registrerar en länk (URL) för varje såld biljett (en länk per plats) på vår plattform.

När biljetterna levereras får du ett e-postmeddelande för att acceptera biljetten/biljetterna och omdirigeras till länken som registrerats av säljaren.