PayPal är ett säkert och enkelt sätt att köpa biljetter och få betalt för försäljning av biljetter. Nedan vill vi ge dig steg för steg för att lägga till det i din profil.

Att köpa eller sälja med denna metod

Du kan länka ett PayPal-konto till ditt StubHub International-konto direkt från din profil eller vid utcheckningen.

Att länka ett PayPal-konto från din profil

1. Gå till Betalningar > Utbetalningshistorik
  2. Välj valutan, välj Länka ditt PayPal-konto för att ta emot betalningar
  3. Ange din PayPal-e-postadress och tryck sedan på Spara.

Att länka ett PayPal-konto vid utcheckningen

1. I Recension och Köp, klicka på Lägg till en ny betalning
  2. Välj PayPal och sedan kan du välja mellan att betala hela summan på en gång (genom att trycka på Betala med PayPal) eller dela upp det (Betala i 3 avbetalningar - Gäller endast för vissa typer av transaktioner)
  3. Logga in på ditt PayPal-konto och följ stegen

Ändra min PayPal-e-postadress

För att ändra din PayPal-e-postadress för att köpa biljetter på StubHub International:

1. Gå till Betalningar > Utbetalningshistorik
  2. Välj valutan
  3. Bredvid din PayPal-konto-e-postadress hittar du en penna-ikon. Klicka där och skriv sedan en ny eller korrekt PayPal-e-postadress
  4. Tryck på Spara

Om den här artikeln löste din fråga, vänligen betygsätt oss nedan och hjälp oss att fortsätta förbättra.