We zijn verheugd om deze nieuwe functie op ons StubHub International platform aan te kondigen!

Op dit moment kun je als gebruiker inloggen op onze website via:

• Apple ID (als je een Apple-apparaat hebt)
  • Facebook (als je dezelfde inloggegevens wilt gebruiken als voor je Facebook-account)

Vanaf nu kun je ook verbinding maken met je Google ID (als je een Android-apparaat hebt of als je wilt verbinden met een computer).

Als je nog geen StubHub International-account hebt en een profiel wilt aanmaken, kun je je registreren en/of inloggen door je Google ID-gegevens te gebruiken door op het "G"-pictogram te klikken.

Vervolgens wordt er een nieuw venster geopend en moet je een account selecteren om naar StubHub International te gaan.

Daarna moet je de informatie bevestigen die in de vorige stap is verstrekt. Als alles in orde is, klik dan op Verbinden. Als er iets mis is, corrigeer het dan en klik op Verbinden.

Als dit artikel uw vraag heeft opgelost, geef ons dan hieronder een beoordeling en help ons om te blijven verbeteren.