1. Open het menu Mijn tickets vanuit de paginakoptekst
2. Selecteer Aanbiedingen in het keuzemenu
3. Zoek de aanbieding die je wilt bewerken

Je kunt een aanbieding op een aantal manieren bewerken:

• De uitbetaling wijzigen. Je kunt dit bedrag zo vaak je wilt aanpassen
  • De stoelinfo wijzigen. Controleer op de kaart van het evenement bij StubHub International of je de juiste gegevens hebt ingevoerd
  • Het aantal tickets wijzigen
  • Elektronische tickets of PDF-tickets uploaden. De bestandsgrootte mag niet groter zijn dan 5 MB. Meer info hier.
  • De aanbieding deactiveren
  • De aanbieding verwijderen

Je wijzigingen gelden niet voor tickets uit een aanbieding die al zijn gekocht. Als er nog onverkochte tickets zijn, gelden je wijzigingen voor deze resterende tickets.